пятница, 25 сентября 2009 г.

ЕКОНОМІЧНІ ВИМОГИ



Свої – за своїм і по своє


Громадська Рада України наголошує на необхідності повернення з резервів Національного банку України всіх боргів по соціальним виплатам, які недоотримані громадянами України внаслідок недбалої діяльності влади та інфляційного зменшення платоспроможності населення.


Підрахуйте власні збитки і поверніть їх з держави:



1. Помножте на різницю курсу долара суму реального сукупного середньомісячного доходу родини за дванадцять місяців – це Ваші інфляційні втрати;

2. Підрахуйте недоотриману додаткову допомогу (матері на дітей, пільгові категорії громадян та інш.) та помножте на різницю курсу і додайте до до основної суми.

3. Додайте неотримані кошти з банків та інших фінансових установ і теж помножте на різницю курсу, а ще додайте несплачені відсотки і кредити в т.ч. валютні, які Ви невзмозі повернути банкам і фін установам.

4. Вирахуйте суми збільшення сплати комунальних платежів і самої кварт платні та медичного обслуговування і лікування, а також сплати за навчання.

5. Додайте інші недоотримані Вами від держави кошти і теж помножте на різницю в курсі та все разом підрахуйте і пред’явіть владі.

Теж стосується землі, майна і влади.


Заберіть у держави все те, що по праву належить вам –

Народу України!


Громадська Рада України пропонує визначитись щодо своєї участі в Марші та Поході і сповістити про своє рішення оргкомітет за м.тел:


8-063-614-12-25 та єл.поштою: V.Yanko@bigmir.net


Seja o primeiro a comentar

Отправить комментарий

1

2

про Нас

Моя фотография
Информационный сайт газеты-университета "Новый Курс Украины" и новостей Общественного Совета Украины. УКРАИНСКИЙ КОММУНИКАТИВНО-АНАЛИТИЧЕСКИЙ РЕСУРС

МАРШ НЕВДОВОЛЕНИХ © Layout By Hugo Meira.

TOPO